Сборки серверов

СливПлатные

Сейчас онлайн

• Tola2004
  • qwerottt
  • WoWKiller22
  • mudachie
  • koiffi
  • MrMikhaili
  • gjhl1q
  • TheFriken
  • alexsis
  • 975090682
  • jasndijasniyoxicnmijn
  • turbulencja
  • Skyns1
  • YarKrasavin
  • MineClaw
  • SinT
  • maloi1
  • FunLayt
  • imnstarzzz
  • fergon228
  • krakenxdddd
  • Tesla195
  • bikin
  • securkaxgod
  • mokil
  • dfgfghfgrh
  • Dendzyhype
  • anhvuquang0512
  • BOT_yet
  • Flexxx12
  • lllllll
  • zhyplex media
  • sdadasdadada
  • Ivan_09
  • BegArt
  • sosadjua
  • undefined322
  • fallendeco
  • ZloyBoy
  • Felleus Development
  • fedorov
  • DARK_NAIST
  • DieInCalamity
  • ggdfdgfdgf
  • sergachoco1
  • Magus333
  • IchihanaYue
  • itsDesterYT
  • highravel
  • NNime
  • simper
  • Hydr4
  • prorotyz3d
  • bobobo
  • nemmem
  • zaldo
  • Kypid0n4ik
  • Sculmix
  • bishepp
  • VinichkaYT01
  • ghfghgfgfhgfhgjhgjhjhg
  • Shynert
  • sw3ens
  • KonyTT
  • CC_jun
  • chicodosteclado
  • gayp0p
  • abosmra_0
  • Qweens
  • OderPrince
  • SergeyLord
  • riori
  • ANDEREEEEEEEEEEEEEY
  • Mihalych4
  • OriMine CEMb
  • kirieshkaa
  • hlgmc
  • kimiki49
  • 60iq_hahaha

Команду [UA/УКР] Шукаю команду для розробки проекта

• Автор темыsecret_user
  • Дата начала
secret_user
Оплачиваемая работа?
Да
Сервера будут на украинскую аудиторию, поэтому ищу только украинцев. Без негатива.
-
Трохи розумієшся на конфігураціях плагінів? Чи є досвід у Blockbench або створенні текстурпаків та піксельартів? Може ти хороший будівельник чи знаєш, як опрацьовувати гемплеї? У будь-якому разі, якщо в тебе є бажання взяти участь у створенні чогось вартого в українському регіоні, то зв'яжися зі мною.

Про проект та амбіції:
-

Тобі варто розуміти, що я не робитиму анархію, гриф із псами патронами, бандеракрафтами тощо. Мені хотілося б побачити в українському майнкрафті хоча б один якісний комплекс серверів (НЕ ЛАУНЧЕР) але на кшталт Hypixel, Cristalix.
-
На даний момент я розробляю, будую, малюю, щось підкрадаю в інших, роблю коротше все поодинці, а це призводить до частих вигорянь, тому в першу чергу шукаю зацікавлених людей, у майбутньому своїх друзів на яких можна буде покластися.
-
Перший сервер над яким я працюю і вже зробив дуже багато всього, має піратську тематику, острови з локаціями, шаблі, кораблі, ну ви зрозуміли. У майбутньому, звичайно, хочеться відкривати багато іншого.

Щодо оплати:
-

Я не проти оплачувати твою працю відразу ж після зробленого пласта роботи, людина не жадібна, а тим більше якщо бачу, що ти вливаєшся в роботу, загоряєшся ідеєю як і я. Будь ласка, не розраховуй на великі суми спочатку, максимум який можу запропонувати це рівну суму - прожитковому мінімуму в Україні.

discord: @durcus
telegram: @whitefrancyz

Вложения

• Screenshot_13.png
    Screenshot_13.png
    2,2 МБ · Просмотры: 30
Kachevnikov
Странный выбор набирать только украинских разработчиков в условии что любой косолапый ребенок имеющий +- 2 хромосомы сможет написать систему интернационализации строчек.

Проект выглядит прикольно, будь я украинцем скорее всего подал бы заявочку. А так, увы

VitaliyXX
Странный выбор набирать только украинских разработчиков в условии что любой косолапый ребенок имеющий +- 2 хромосомы сможет написать систему интернационализации строчек.

Проект выглядит прикольно, будь я украинцем скорее всего подал бы заявочку. А так, увы
я хоть и с Укр, но я Анархист, и не вижу перспектив в проекте)

secret_user
я хоть и с Укр, но я Анархист, и не вижу перспектив в проекте)
В этом и суть, ты любишь анархию и поэтому кроме неё не обязан что-то другое воспринимать. На любой проект можно нагнать трафика, даже если это не анархия и украиноязычный сервер)

ВерхНиз